Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 september 2015, 23:16

Gewonde bij steekpartij Meander Medisch Centrum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Op woensdag 16 september rond 20.50 uur kreeg de politie de melding van een gewonde man op de Maatweg.

Het slachtoffer, een 32-jarige Amersfoorter, had achter het ziekenhuis van Meander Medisch Centrum even een sigaretje gerookt en werd, naar zijn zeggen, geconfronteerd met een onbekende man die om een sigaret vroeg. Toen hij niet inging op dit verzoek werd hij plotseling gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gestrompeld en werd daar opgevangen door verpleegkundigen. Bij onderzoek bleek de Amersfoorter inderdaad een steekwond te hebben. Hij is hiervoor opgenomen.

Speurhond

De politie stelde een onderzoek in en heeft forensisch onderzoek uitgevoerd. Ook een speurhond werd ingezet, maar dit heeft geen aanvullende informatie opgeleverd.

Getuigen gezocht

De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of via het online meldformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.