Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 september 2015, 19:50

Zware aanrijding op Outputweg in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Op de Outputweg hebben twee voertuigen elkaar vol geraakt.

Rond 18.30 uur op donderdag 17 september 2015, kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een ongeval met beknelling. Op de Outputweg, de uitvalsweg vanuit industrieterrein “De Hoef” had een (vrijwel frontale) aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De schade is enorm en beide voertuigen kunnen als verloren worden beschouwd. De impact van de aanrijding was dermate groot, dat van één van beide auto’s het voorwiel inclusief ophanging finaal is afgebroken.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de slachtoffers uit de wrakken te bevrijden. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Van de twee voertuigen is zowel de voor- alsook de bestuurderszijde totaal vernield. Ter plaatse is een flauwe bocht in de weg. Zo het zich laat aanzien hebben één of beide bestuurders de doorgetrokken streep overschreden met de aanrijding als gevolg. Om de exacte toedracht te achterhalen is de VOA (Verkeers Ongeval Analyse-dienst van de Politie) ter plaatse gekomen en zij doen verder onderzoek.

 

Marinus Kers ©

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.