Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 september 2015, 18:42

Getuigen gezocht van brandstichting Sara Burgerhartsingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Op de Sara Burgerhartsingel werd op vrijdag 18 september brand gesticht bij de voorzijde van een flatwoning. Een 53-jarige vrouw uit Amersfoort werd in de omgeving aangehouden op verdenking van brandstichting.

Oproep getuigen

De politie kreeg rond 07.00 uur de melding dat er brand was gesticht bij de woning. Agenten troffen in de omgeving de vrouw aan. Zij werd daarop aangehouden. De recherche doet onderzoek naar de toedracht en heeft de vrouw overgebracht naar het bureau voor nader verhoor. De politie is een buurtonderzoek gestart en roept getuigen op die iets verdachts hebben gezien. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.