Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 september 2015, 17:29

Pallet jerrycans chemisch vloeistof omgevallen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmorgen 19 september is de brandweer van Amersfoort rond 10.45 uur opgeroepen voor een melding van stankoverlast bij een textielbedrijf aan de Valutaboulevard in Amersfoort. Even later werd ook de OVD van de brandweer opgeroepen.

Ter plaatse bleek het te gaan om een pallet jerrycans met chemisch vloeistof omgevallen is en gaan lekken. Een beveiligingsmedewerker had de brandweer opgeroepen, nadat hij last had gekregen van zijn ogen. Na inspectie van de brandweer, werd geconstateerd dat de chemische vloeistof in de jerrycans een schoonmaakmiddel is. De brandweer heeft de naar buitengevallen jerrycans teruggeplaatst in het pand.

Niemand is hierbij gewond geraakt.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.