Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 september 2015, 21:10

Vrouw in scootmobiel gaat er vandoor na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagavond 19 september omstreeks 18:50 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een aanrijding op de kruising Blekerssingel met de Stadsring.

Er had een aanrijding had plaatsgevonden tussen een scootmobiel en een auto. De scootmobiel kwam in de flank van de auto terecht bij het oversteken van het fietspad. 

De twee hadden elkaar niet gezien. De vrouw in de scootmobiel kwam hard ten val maar ze kon al snel weer opstaan. Nadat ze weer in haar scootmobiel zat ging ze er plots vandoor nog voordat de hulpdiensten ter plaatse waren.

De politie zoekt in de omgeving naar de beschadigde scootmobiel met daarin een vrouw. De Volvo heeft ook aanzienlijke schade opgelopen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.