Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 september 2015, 16:49

Veel schade bij aanrijding op de A1

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zondagmiddag 20 september is rond 14.50 een ongeluk tussen twee auto’s gebeurd op Rijksweg A1 ter hoogte van Vathorst.

Een automobilist heeft, door onbekende oorzaak, de auto die voor hem reed een tikje geven, waardoor deze de controle verloor en in de vangrail belandde. De schade van de voorop rijdende auto is enorm en is door berger opgehaald. De andere auto heeft wat lichte schade aan de bumper en kon zij reis weer vervolgen.

Wonder boven wonder is niemand gewond geraakt, maar wel behoorlijk geschrokken. De inzittenden zijn voor de zekerheid in de ambulance nagekeken.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.