Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 22 september 2015, 15:50

Dronken man aangehouden met hulp van politiehond

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

HOOGLAND – In de nacht van zondag 20 op maandag 21 september kreeg de politie een melding van overlast bij openbare dronkenschap en onberekenbaar gedrag.

De politie ging op basis van de melding om 02.15 uur naar de kruising tussen de Bieshaarlaan en de Zandkamp. De agenten troffen daar een man aan die niet aanspreekbaar was. Doordat de 49-jarige verdachte al eerder bekend was bij de politie, werd er besloten om tijdens zijn aanhouding peperspray te gebruiken.

Inzet politiehond
Doordat de man zich bleef verzetten werden de agenten gedwongen om de politiehond bij de aanhouding te betrekken. Dankzij de inzet van de politiehond kon de man uiteindelijk worden aangehouden.

112 Hoogland

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogland lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogland. Alle 112 alarmeringen uit Hoogland kan je live volgen via 112 meldingen Hoogland.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.