Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 24 september 2015, 15:57

Insluipers woning Jacob Obrechtstraat opgepakt dankzij getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – De politie heeft woensdag 23 september vier insluipers aangehouden.

Een alerte buurtbewoner zag omstreeks 09.15 uur hoe bij een woning aan de Jacob Obrechtstraat twee mannen uit de achtertuin kwamen rennen, terwijl de bewoner aan de voordeur aan de praat werd gehouden door twee vrouwen. Ze vertrouwde de zaak niet en belde de politie.

De vier verdachten waren weggereden in een auto. De getuige gaf het kenteken door en agenten zagen de auto rijden op de Bunschoterstraat. meerdere eenheden zetten de achtervolging in. De auto belandde in een file voor de openstaande brug over de Eem, waarna de inzittenden eenvoudig konden worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het bureau. De Spaanssprekende verdachten konden zich niet legitimeren. Nader onderzoek wordt ingesteld naar hun identiteit.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.