Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 24 september 2015, 16:58

Grootscheepse verkeerscontrole in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

AMERSFOORT – Donderdagmiddag 24 september is omstreeks 14:30 uur de politie in samenwerking met diverse diensten een grootscheepse controle op een parkeerplaats aan de Middelhoefseweg.

Op verschillende plekken in Amersfoort staat de belastingdienst met speciale ANPR camera’s om automobilisten met een openstaande belastingschuld uit het verkeer te kunnen pikken. Ook wordt normaal verkeer selectief door de KLPD en motorrijders van de politie van de weg gehaald en worden zij door de controlestraat geleid. In de controlestraat wordt er onder andere gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer, de staat van het voertuig en of de juiste papieren aanwezig zijn. 

Ook worden bestuurders van een snor of bromfiets gecontroleerd op de rollerbank. In verband met de CAO staking acties geeft de politie bij kleine vergrijpen geen bekeuring maar een waarschuwing.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.