Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 26 september 2015, 15:00

Brandweer controleert gevelplaten van gebouw

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmorgen 26 september omstreeks 10:25 uur moest de brandweer uitrukken om mogelijk loshangende gevelplaten te controleren van een gebouw aan de Van Asch van Wijckstraat. Het vermoeden bestond dat sommige platen waren losgeraakt.

De politie had de omgeving al afgezet met lint uit voorzorg. De brandweer ging met behulp van een hoogwerker omhoog om zo de gevelplaten te controleren. 

Onder veel belangstelling van kinderen deed de brandweer zijn werk, na een kleine controle bleek dat de gevelplaten goed vast zaten en konden zij weer retour.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.