Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 september 2015, 3:54

Veel rookontwikkeling bij brand in flat aan de Friesestraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zondag op maandag 28 september omstreeks 02:40 uur moest de brandweer uitrukken voor een brand in de kelder van een flat aan de Friesestraat in Amersfoort. 

Er kwam veel rook uit de deur van de begane grond. Ook het trappenhuis van de flat vulde zich al snel met rook. Meerdere bewoners van de flat werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Een ontruiming van de flat bleek echter niet nodig.

De brandweer schaalde op het naar het sein middelbrand om zo meer voertuigen en mankracht ter plaatse te krijgen. De brand was ontstaan in de technische ruimte, de oorzaak is onbekend.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.