Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 oktober 2015, 15:10

Meisje (5) gewond na botsing met geparkeerde auto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Donderdagmiddag 1 oktober is een meisje van 5 jaar zwaargewond geraakt, nadat ze met haar fiets hard tegen het achterruit van een geparkeerde auto knalde.

Dit gebeurde rond 12.40 uur aan de Heinsiuslaan, tegenover het Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt in Amersfoort. Samen met haar moeder fietste het meisje op de Heinsiuslaan richting het Thorbeckeplein toen ze tegen de auto botste. De bestuurster van de auto was ten tijde van het ongeluk aan het bellen in haar auto, toen ze een harde knal hoorde. Zij was niet gewond geraakt, maar wel enorm geschrokken. Het achterruit van de auto lag er volledig uit.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Het meisje is door de harde knal gewond geraakt aan haar voorhoofd en heeft veel bloed verloren. Een voorbijganger werd even onwel bij het zien van het ongeluk. De jonge fietsster is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.