Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 oktober 2015, 15:20

Roemenen opgepakt met partij gestolen jeans

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

ZEIST / AMERSFOORT – Zes Roemenen zonder bekende woon- of verblijfplaats zijn woensdag 30 september in Zeist aangehouden met een partij gestolen jeans.

Een agent in vrije tijd zag de groep omstreeks 15.30 uur lopen naar de parkeergarage op het Emmaplein en even later in twee auto’s met Duitse kentekens naar buiten rijden. Hij vertrouwde de situatie niet en waarschuwde collega’s die de auto’s en inzittenden even verderop aan een controle onderwierpen. Daarbij bleek dat drie van de zes personen eerder deze week in Dordrecht waren aangehouden voor winkeldiefstal met geprepareerde tassen.

De agenten verzochten om een kijkje te mogen nemen in de kofferbakken. Daarin troffen ze drie tassen met in totaal 21 spijkerbroeken, met de beveiligingslabels er nog aan. Daarop werd de gehele groep aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het gaat om vijf mannen en een vrouw in de leeftijd van 21 tot 47 jaar.

Diefstal in Amersfoort
Onderzoek wees uit dat de spijkerbroeken niet in Zeist waren gestolen, maar in elk geval een deel in Amersfoort eerder die dag, bij een winkel aan de Utrechtsestraat. Nader onderzoek wordt ingesteld. De politie komt graag in contact met een vrouw die getuige was van de diefstal bij de winkel aan de Utrechtsestraat in Amersfoort, maar ook met eventuele andere getuigen van winkeldiefstal door deze groep. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie in Zeist via 0900 88 44.

112 Zeist

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeist lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeist. Alle 112 alarmeringen uit Zeist kan je live volgen via 112 meldingen Zeist.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.