Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 oktober 2015, 0:58

Inval bij internetcafé Noorderwierweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Donderdagavond 1 oktober is het Gemeentelijk Interventieteam, ondersteund door de de politie, enkele horecapanden en internetcafé’s op diverse locaties in Amersfoort binnengetreden. Eén van de panden is gelegen aan de Noordewierweg. Daar vond een controle plaats rond 22.00 uur. Dit betrof een controle van de Wet op de Kansspelen.

Aan de Noordewierweg waren de rolluiken van het pand gesloten maar er bleken wel meerdere personen aanwezig te zijn. Hoewel het daar in eerste instantie wel op leek, hoefde de rolluiken niet door de politie geopend te worden. Iemand die zich in het pand bevond deed na enkele minuten de rolluiken uiteindelijk open. Het Gemeentelijk Interventieteam kon daarna binnentreden om hun onderzoek te doen. 

Over de verdere controle en de afloop daarvan is niets bekend geworden.

 

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.