Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 oktober 2015, 14:55

Omstanders halen vrouw uit rokende auto na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Vrijdagmorgen 2 oktober omstreeks 11:30 uur is er een kop-staart aanrijding gebeurd op de rijksweg A1 net voor bij het knooppunt Hoevelaken.

De bestuurster van de grijze auto moest plotseling remmen voor opkomend verkeer, de achterop komende auto had dit te laat in de gaten en knalde met een behoorlijke snelheid op zijn voorgangster. Deze vloog door de klap de vangrail in en kwam 180 graden gedraaid tot stilstand. Medeweggebruikers hebben de vrouw uit haar auto gehaald omdat er rook uit de auto kwam.

Het ambulancepersoneel heeft de vrouw de nodige verzorging geven waarna zij met onder andere een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis is vervoerd. Door het ongeval ontstond er een grote file vanuit de richting Barneveld, er waren tijdens het ongeval twee rijstroken afgesloten en al het verkeer liep via de parallel weg. Beide voertuigen zijn geborgen waarna de weg weer vrijgegeven werd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.