Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 oktober 2015, 22:44

Bestuurder merkt te laat dat auto voor hem stil staat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Vrijdagavond 2 oktober omstreeks 21:15 uur heeft er een kop staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Ringweg Koppel.

De zwarte auto klapte vol op de blauwe auto voor hem omdat de bestuurder te laat had opgemerkt dat de auto stilstond. De klap was zo hard dat de uitlaat van de blauwe auto in de voorkant van de zwarte auto vast zat.

Ambulancepersoneel heeft de bestuurders nagekeken maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie had tijdelijk 1 rijbaan afgezet, na ongeveer een uur was de weg weer vrijgegeven.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.