Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 03 oktober 2015, 4:57

Opslagloods van scouting gaat in vlammen op

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmorgen 3 oktober omstreeks 03:30 uur moest de brandweer uitrukken voor een brand in een opslagloods van de scouting aan De Stuw in Amersfoort. 

Bij aankomst sloegen de vlammen al meters de lucht in waarna de brandweer al snel opschaalde naar het sein ‘grote brand’. Extra voertuigen ten behoeve van de waterwinning werden opgeroepen. De brandweer kon de loods helaas niet meer redden.

De opslagloods kan als verloren worden beschouwd.

Het clubhuis en een opslag vol materiaal van de scouting (Karel Doorman Groep) raakte volledig verloren. De eigenaar van de club is erg geraakt door de brand, op internet was er al een crowdfunding-actie gestart voor een nieuw club gebouw. Hiervoor was nog 30.000 euro nodig waarna zij bij het 70 jarig bestaan volgend jaar feestelijk het nieuwe clubhuis konden openen. Volgens de eigenaar komen bij de scouting elke zaterdag 120 kinderen langs, hoe de activiteiten worden voortgezet is vooralsnog niet duidelijk.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.