Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 oktober 2015, 17:56

Tank van auto van overstroomt bij tankstation

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – De brandweer van Amersfoort moest zondagmiddag 4 oktober omstreeks 17:10 uur uitrukken voor een incident bij de Shell aan de Daam Fockemalaan. 

Een klant van het tankstation had iets te veel had getankt waardoor de tank van de auto overstroomde. Vermoedelijk kon dit gebeuren doordat het beveiligingssysteem van de slang niet werkte. 

Als gevolg hiervan kwam er een grote hoeveelheid brandstof op de grond terecht. De brandweer heeft tijdelijk het tankstation afgezet en de vloer gereinigd waarna de situatie weer veilig was.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.