Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 oktober 2015, 7:13

Auto brandt uit op de Ariaweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Maandagavond 5 oktober 22:50 uur moest de brandweer uitrukken voor een voertuigbrand achter een flat bij de Ariaweg.

Bij aankomst stond een auto vol in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Een auto die naast de brandende auto stond liep ook schade op. De politie gaat niet uit van brandstichting echter denkt de eigenaar hier anders over omdat zijn auto al vaker het doelwit is geweest van mensen die zijn auto bekraste. 

Een bergingsbedrijf zal de auto gaan bergen en overbrengen naar hun depot.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.