Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 oktober 2015, 21:48

Heftige aanrijding tussen scooter en fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT/LEUSDEN – Op dinsdagavond 6 oktober 2015 omstreeks half negen botsten een scooterrijdster en een fietsster frontaal op elkaar. Het ongeval gebeurde op het rijwielpad aan de Heiligenbergerweg op de grens van Amersfoort en Leusden.

Wie van welke kant is gekomen bleek vooralsnog niet duidelijk. Wel was duidelijk dat de twee jonge bestuursters een ongewenste ontmoeting hadden waarbij beiden lichamelijk letsel hebben opgelopen. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de slachtoffers te stabiliseren en vervolgens naar het ziekenhuis te vervoeren. Over de aard van het letsel is niets bekend, wel dat zeker één van beiden fiks gewond is. Daarom is de Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie ter plaatse gekomen om onderzoek naar de toedracht te doen.

Marinus Kers©

112 Leusden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Leusden lees je in onze categorie 112 Nieuws Leusden. Alle 112 alarmeringen uit Leusden kan je live volgen via 112 meldingen Leusden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.