Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 oktober 2015, 16:12

Rondweg-Noord tijdelijk afgesloten voor opname Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Donderdag 8 oktober wordt de kruising Rondweg Noord met de Ruimtevaart afgezet tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Het verkeer wordt gefaseerd doorgelaten. De afzetting wordt gedaan in verband met opnames voor het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.

Op vrijdagochtend 4 september vond er kort na 08.00 uur een aanrijding plaats tussen een scooterbestuurster en een automobilist. De 20-jarige scooterbestuurster stak de weg over toen het verkeerslicht op groen stond. Een automobilist reed echter op dat moment door rood op de kruising en een aanrijding was het gevolg. De 20-jarige vrouw raakte hierbij gewond, de automobilist reed door. Ondanks aandacht via getuigenoproepen in onder andere het regionale Opsporingsprogramma bureau Hengeveld, is de automobilist nog niet gevonden.

Turquoise Peugeot 306
Na het ongeluk bleven er onderdelen van de auto achter. Uit onderzoek blijkt dat de verdachte reed in een turquoise Peugeot 306.

Reconstructie
Op dinsdag 13 oktober besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan deze aanrijding waarbij het slachtoffer haar enkel, kuit- en scheenbeen brak. Voor de uitzending wordt een reconstructie van het ongeluk gemaakt. Om een veilige werksituatie voor het opnameteam te creëren, wordt de kruising Rondweg-Noord met de Ruimtevaart tussen 10.00 uur en 12.00 uur afgesloten. Verkeer wordt gefaseerd door gelaten.

Mochten bestuurders komende vanaf de A1 het Calveen willen bereiken, dan wordt geadviseerd om te rijden via de afslag Amersfoort-Noord/Bunschoten. Via de Bunschoterweg kunnen automobilisten bij het Calveen komen.

Uw tip!
Getuigen die nu al informatie willen delen, kunnen bellen met het team Verkeer via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via 0800-7000.

Zie ook:

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.