Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 oktober 2015, 14:05

Kruising afgezet voor reconstructie Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Donderdagmorgen 8 oktober is rond 10.00 uur de kruising Rondweg-Noord/Ruimtevaart afgezet voor de tv-opnames van het programma Opsporing Verzocht.

Op 4 september is een scooterrijdster aangereden, toen zij de weg overstak. De automobilist reed door rood op de kruising met een aanrijding tot gevolg. Van de automobilist ontbreekt ieder spoor. Van de Peugeot 306 zijn wel een aantal onderdelen aangetroffen. De scooterrijdster is bij dit ongeval zwaar gewond geraakt met diverse botbreuken. 

Van het ongeluk wordt voor het programma Opsporing Verzocht een reconstructie gemaakt. De uitzending is dinsdag, 12 oktober om 20.30 uur op NPO 1. Tot 12.00 uur was de kruising afgesloten en het verkeer werd gefaseerd doorgelaten.

Zie ook:

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.