Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 maart 2016, 23:01

Automobilist op de Kolkrijst beroofd door mannen met groot mes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:17 uur

HOOGLAND – Donderdagavond 3 maart beroofde twee mannen, onder bedreiging van een mes, een 26-jarige Utrechter.

 

Rond 22.00 uur kwam de melding van een beroving aan de Kolkrijst. De Utrechter had een afspraak op de Kolkrijst met twee mannen voor de verkoop van telefoons. De twee stapten in de auto bij het slachtoffer. Ineens haalde één van hen een mes tevoorschijn en bedreigde de Utrechter. De Utrechter weerde dat af, waarbij hij gewond aan zijn hand raakte. Het lukte het slachtoffer om de auto uit te komen en hard te gaan roepen. Hierop zetten de twee mannen het op een rennen, ze namen de telefoons mee van het slachtoffer. Het slachtoffer werd nagekeken door ambulancepersoneel, hij hoefde niet mee naar een ziekenhuis.

 

Uw tip!
De verdachte die het mes had, heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.80 meter lang met een mager postuur en een onverzorgd uiterlijk. Hij is ongeveer 40 jaar oud, heeft zwart kort krullend haar en droeg donkere kleding. De andere verdachte heeft een getinte huidskleur, heeft een mollig postuur, is ongeveer 1.70 meter lang en droeg donkere kleding.

112 Hoogland

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogland lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogland. Alle 112 alarmeringen uit Hoogland kan je live volgen via 112 meldingen Hoogland.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.