Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 maart 2016, 18:00

Motorrijder klapt achterop busje

Laatst bijgewerkt: zondag 13:17 uur

HOOGLAND – Zondagmiddag 13 maart rond 17.00 uur is er een ongeluk gebeurd op de Coelhorsterweg in Hoogland.

Ter plaatse bleek er een motorrijder achterop een auto van een beveiligingsbedrijf gereden  te zijn. De motorrijder is hierbij gewond geraakt en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De auto moest kort voor een bocht afremmen voor een fietsster die voor hem reed. Hij kon haar niet inhalen omdat er van de andere kant een auto kwam waardoor hij er achter moest blijven, De automobilist moest afremmen en de motorrijder merkte dit te laat op met de aanrijding tot gevolg. Volgens de bestuurder van de auto is puur de onoplettendheid de oorzaak en heeft de motorrijder zeker niet te hard gereden”. “we reden allebei even hard en genoten van het mooie landschap en het weer”, zo verklaarde de automobilist. De motorrijder was goed aanspreekbaar. In ieder geval was zij humor onaangetast en meldde aan zijn moeder, die later ter plaatse kwam, dat hij vliegles had genomen.

De motor is behoorlijk beschadigd geraakt, een berger zal deze komen bergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.