Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 mei 2016, 21:29

Tieners stelen vogels uit tuin aan de Lindelaan

Laatste update: 22 aug 2021 13:17 uur

HOOGLAND – De politie heeft in de nacht van zondag 1 op maandag 2 mei drie verdachten aangehouden, op verdenking van diefstal vogels uit een tuin aan de Lindelaan.

 

Om 00.20 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Schoonoorderlaan. Volgens de melder zouden drie jongens zijn weggelopen in de richting van de Hamseweg. De politie ging ter plaatse en zij zagen het drietal rennend over de Koop. Agenten zochten in de omgeving en troffen de verdachten op de Fluitekamp aan. Bij één van de verdachten werden drie vogels aangetroffen, waarvan het vermoeden bestond dat deze van diefstal afkomstig waren.

 

De drie verdachten, twee 15-jarige en 16-jarige inwoners van Hoogland, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

Heeft u informatie?
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. Of mensen die ook slachtoffer zijn geworden van diefstal van vogel(s), maar hier geen aangifte van hebben gedaan. Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons