Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 juli 2016, 16:50

Man uit Amersfoort maakt heibel op camping in Pieterburen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 21 aug 2021 om 12:18 uur

PIETERBUREN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 44-jarige inwoner van Amersfoort aangehouden op verdenking van mishandeling. Bij de aanhouding moesten agenten pepperspray gebruiken. Eén van de agenten werd nog door de verdachte tegen zijn hoofd geslagen.

 

Bij de politie kwam een melding binnen dat op een camping in het dorp de beheerder was mishandeld. Die had eerder die nacht enkele gasten aangesproken vanwege geluidsoverlast. De 44-jarige man bedreigde en mishandelde vervolgens de beheerder. Agenten gingen naar de camping en hielden de verdachte aan. Daarbij moesten ze wel pepperspray gebruiken. De campinggast zag nog kans om een agent tegen zijn hoofd te slaan. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.