Logo 112Amersfoort

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 29 oktober 2016, 20:57

Vraag het de Specialist

Laatst bijgewerkt: zaterdag 21 aug 2021 om 12:20 uur

AMERSFOORT – Zandijk letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor, gespecialiseerd in Personenschade, centraal gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht. 27 jaar ervaring en know how. Onze rechtsbijstand aan u is kosteloos. mr Herman Zandijk heeft de specialistenopleiding LSA al lang geleden met succes afgerond. Focus op medisch complexe letsels, zoals beperkingen aan het bewegingsapparaat bij orthopedische letsels, schouders, knieën, wervelfracturen, hand- en pols letsels. Hersenletsel. Second opinion of bindend advies bij een conflict met uw rechtsbijstandsverzekeraar.

 

Vraag het de Specialist

Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

 

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op de pagina Vraag het de Specialist kunt u onder elke partner op de knop “Vraag de specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

 

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door een specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.