Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 oktober 2017, 19:13

Mogelijk jas van Anne Faber gevonden bij Huis ter Heide

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:27 uur

HUIS TER HEIDE – Langs de Amersfoortseweg in Huis ter Heide is kleding aangetroffen, waarvan de politie vermoedt dat het van Anne Faber is. Op dinsdag 3 oktober deed een getuige de vondst en meldde dit bij de politie.

 

Op die locatie, nabij de Hobbemalaan, doet de politie onderzoek. Momenteel wordt de kleding zeer zorgvuldig veiliggesteld en wordt er in de omgeving nader onderzoek gedaan.

Meer informatie? Meldt u zich!

De politie vraagt getuigen, die in de avond van vrijdag 29 september nabij de Amersfoortseweg in Huis ter Heide, iets gezien hebben dat van belang zou kunnen zijn, dit direct te melden. Dit kan via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

112 Huis ter Heide

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Huis ter Heide lees je in onze categorie 112 Nieuws Huis ter Heide. Alle 112 alarmeringen uit Huis ter Heide kan je live volgen via 112 meldingen Huis ter Heide.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.