Redactie 112 0 reactie(s) ma 25 juni 2018, 18:06

A28 bij Maarn afgesloten na ongeval met twee vrachtwagens

MAARN – De A28 bij Maarn is maandagmiddag afgesloten nadat in de richting van Amersfoort een ongeluk gebeurde met ten minste twee vrachtwagens. Door de afsluiting ontstond een lange file. Het ingesloten verkeer is langs de plaats van het ongeluk geleid. In de richting van Utrecht is de linkerrijstrook afgesloten.

 

Omleidingen

Het verkeer op de A28 moet bij Leusden de snelweg verlaten. Doorgaand verkeer vanuit Utrecht kan bij het knooppunt Rijnsweerd omrijden richting Hilversum over de A27 en de A1. Verkeer met bestemming Apeldoorn kiest bij het knooppunt Lunetten voor de borden Arnhem volgen en rijdt om over de A12 en de A30.

 

Voortgang

Brandweer en ambulancepersoneel zijn bezig een slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. De politie zal verder nog een sporenonderzoek uitvoeren om de toedracht vast te kunnen stellen. Het is nog niet bekend wanneer de rijbaan vrijgegeven kan worden.

 

Update 16:50 uur
De berger is gestart met het bergen van een van de vrachtwagens. De tweede kon op eigen kracht verder. Het verkeer op de A28 staat in de file vanaf Den Dolder. Daarbij meten we bijna een half uur vertraging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons