Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 maart 2020, 14:53

Inbreker gooit ruit in en gaat woning in Vathorst binnen

AMERSFOORT – Op donderdag 19 maart omstreeks 02.15 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden op de Baak van IJmuiden in Amersfoort. De dader heeft een ruit ingegooid en is vervolgens de woning binnengegaan. Toen de politie ter plaatse kwam ging de dader er net rennend vandoor.

De verdachte is via de Baak van Breskens, de Riesenberg op gerend en daar uit het zicht verdwenen. De dader was een man, geheel in het donker gekleed, 1.80 m – 1.85 m.

 

De politie is op zoek naar camerabeelden waar de mogelijke dader op staat. Neem contact op via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons