Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 februari 2021, 19:25

Woning vol gas in Hooglanderveen, brandweer breekt deur open

Laatst bijgewerkt: zondag 13:46 uur

HOOGLANDERVEEN – Woensdagavond 17 februari rond 18.50 uur kreeg de brandweer een melding van een koolmonoxidemelder aan de Brink in Hooglanderveen.

 

Bij aankomst van de brandweer bleek dat in de woning nog een persoon binnen zat. De persoon in de woning was niet in staat om de deur zelf te openen. De brandweer heeft de deur geforceerd door middel van een bonk.

 

Na onderzoek van de brandweer bleek dat de woning vol gas stond. Het gas kwam vanuit een gaspit uit de keuken. De brandweer heeft de woning geventileerd. De politie heeft een persoon aangehouden. Waarom hij is aangehouden, is niet bekend. Een persoon werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, hij werd geboeid overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks van buurtbewoners.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.