Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 maart 2021, 16:21

Politieheli boven Kattenbroek, inbrekers blijken dames die ingesloten kat willen bevrijden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:46 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke inbraak in een appartementen complex aan Het Masker ter hoogte van de Stille Steeg in Amersfoort. De politiehelikopter vloog toevallig boven Amersfoort en kreeg het bericht van op de grond mee dat twee vrouwen een ruit zouden inslaan. Daarop bleef de heli ter plaatse cirkelen. Uiteindelijk bleek de melding niet correct, er is niets ingeslagen.

 

Twee dames wilden naar binnen om een ingesloten kat te bevrijden en verzorgen. Een slotenspecialist zal soelaas moeten bieden.

 

Volgens een bovenbuurman hebben de dames wel degelijk met een hamer de ruiten aan de achterzijde van het gebouw ingeslagen, droegen hierbij capuchons en gezichtsbedekking en leken ernstig onder invloed. Tevens hebben zij daarna vanuit de portiek geprobeerd de voordeur van het appartement te forceren.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.