Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 mei 2021, 16:54

Mannen uit Amersfoort opgepakt in Rotterdam, vuurwapen in beslag genomen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:47 uur

ROTTERDAM – Door een melding van een oplettende burger werd er zondagochtend 16 mei een vuurwapen aangetroffen op de Verschoorstraat bij een 26-jarige man uit Amersfoort. Hij werd samen met een 30-jarige man uit Amersfoort aangehouden.

Zondagochtend omstreeks 6 uur kreeg de politie een melding binnen van een ruzie op de Verschoorstraat. Daarbij zou ook een vuurwapen gezien zijn. Toen agenten op de melding afgingen viel hen een auto op waarvan de banden lekgeprikt leken te zijn. Na een gesprek met de personen in het desbetreffende woning en tevens ook de eigenaren van het voertuig te hebben gevoerd, gingen de agenten er weer vandoor omdat er geen strafbare feiten waren geconstateerd.

 

Even later kwam er echter opnieuw een melding binnen: een van de mannen zou een vuurwapen bij zich hebben. Meerdere agenten hebben de verdachten volgens de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten aangehouden. Een van de verdachten had inderdaad een vuurwapen bij zich. Het gaat om een 26- en 30-jarige man uit Amersfoort.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.