Logo 112Amersfoort

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 18 mei 2021, 20:29

Inwoners van Amersfoort kunnen gratis boom aanvragen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:47 uur

AMERSFOORT – Inwoners van Amersfoort kunnen vanaf dinsdag 18 mei één gratis boom aanvragen op www.amersfoort.nl/bomenactie. Amersfoort stelt ook dit jaar duizend bomen beschikbaar en wil met deze actie inwoners stimuleren de eigen tuin groen in te richten.

 

Meer bomen en groene tuinen dragen bij aan een prettige en gezonde leefomgeving. Bomen zorgen voor verkoeling op warme dagen, verminderen de kans op overlast bij extreme regenval en verbeteren de biodiversiteit.

 

Wees er snel bij, want op = op!
Inwoners kunnen één gratis boom per adres aanvragen. Het beschikbare aanbod is gesorteerd op de ligging en grootte van de tuin. Bij de aanvraag moet een tweede en derde keuze aangegeven worden, voor het geval de eerste keuze boom op is.

 

Vraag uw gratis boom aan op www.amersfoort.nl/bomenactie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.