Redactie 112 0 reactie(s) di 01 juni 2021, 17:23

Politie zoekt getuigen van straatroof aan de Schellingwoudegracht in Amersfoort

Laatste update: 22 aug 2021 13:47 uur

AMERSFOORT – Op maandagmiddag 31 mei rond 13:25 uur vond er een straatroof plaats aan de Schellingwoudegracht in Amersfoort. Hierbij werd een man beroofd van zijn bezittingen. Dit gebeurde vlak voor de deur van een appartementencomplex.

Toedracht
Even voor half twee loopt het slachtoffer via een loopbruggetje naar het appartementencomplex. Als hij bij de toegangsdeur aankomt, wordt hij overvallen door drie mannen. De man raakt hierbij lichtgewond. De daders gaan er vervolgens met de buit vandoor. Zij lopen via hetzelfde toegangsbruggetje richting de straat. Twee van hen lopen de Schoklandstraat in en de andere man loopt de Schellingwoudegracht op.

 

Signalement

Signalement dader 1
De dader die de Schellingwoudegracht oploopt heeft een licht getinte huid, is tussen 1.70 en 1.75m lang, heeft een stevig postuur en is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij draagt een donkere lange broek, een donkere bodywarmer met een wit T-shirt en een donker petje.

 

Signalement dader 2
De dader loopt via het loopbruggetje de Schoklandstraat in. De man heeft een licht getinte huid, is tussen de 1.70 en 1.75m lang, heeft een normaal postuur en is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij draagt een korte donkere broek, een donkere trui of jas en een petje.

 

Signalement dader 3

Loopt samen met dader 2 via het loopbruggetje de Schoklandstraat in. Deze dader heeft ook een licht getinte huid, is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij draagt een grijze spijkerboek, een donkerkleurig T-shirt en ook een petje.

 

Getuigenoproep
Hebt u maandagmiddag 31 mei iets gezien dat mogelijk met de straatroof te maken heeft? De politie is op zoek naar getuigen. Bent u rond 13:25 uur in de buurt van de Schoklandstraat of de Schellingwoudegracht geweest, en heeft u wat opvallends gezien? Of herkent u de omschrijving van de daders? Laat het de politie weten. Ook als u beschikt over camerabeelden. Neem contact op met de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons