Redactie 112 0 reactie(s) do 03 juni 2021, 16:17

Zeven aanhoudingen voor straatroven na nepafspraak met meisje

Laatste update: 22 aug 2021 13:48 uur

AMERSFOORT / LEUSDEN / VEENENDAAL – De politie heeft 7 verdachten aangehouden die mogelijk een rol hebben gespeeld in 2 straatroven van afgelopen najaar. De verdachten zijn tussen 15 en de 19 jaar oud.

Vorig jaar november werden twee mannen, los van elkaar, beroofd op dezelfde plek in Stoutenburg. Ook hun verhalen waren bijna identiek: ze hadden via internet afgesproken met een meisje. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek, werden ze overvallen door een groepje van een aantal jongens en een meisje. Ze werden bedreigd en geslagen door de jongens. Uiteindelijk gingen de verdachten er met waardevolle spullen vandoor.

 

Aanhoudingen

De afgelopen tijd heeft de politie meerdere verdachten aan kunnen houden in verband met deze twee berovingen. Onder de verdachten zijn drie jonge mannen uit Leusden, van 15, 17 en 19 jaar oud. Twee verdachten komen uit Amersfoort; een meisje van 18 en een jongen van 17. Daarnaast zijn een 18-jarige jongen uit Veenendaal en een 17-jarige jongen uit Hooglanderveen aangehouden. Er wordt onderzocht welke rol deze verdachten hebben gespeeld in de straatroven.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons