Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 juni 2021, 17:14

Drugdealer in Amersfoort na korte achtervolging opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 13:48 uur

AMERSFOORT – Op woensdag 3 juni heeft de politie in Amersfoort een 20-jarige man uit Amersfoort aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.

De agenten betrapten de man op heterdaad bij het dealen van drugs aan de Bosweg. Toen hij de agenten zag, koos hij meteen het hazenpad. Tijdens de achtervolging heeft de verdachte drugs uit het raam gegooid. Na een korte achtervolging kon de verdachte aangehouden worden.

 

Philippe Estourgie, plaatsvervangend districtschef Oost-Utrecht: “de afgelopen periode hebben we in Amersfoort hard gewerkt om op meldingen van via Meld Misdaad Anoniem, via hulpverleners en de signalen uit de wijken te acteren. En met resultaat. We hopen hiermee jongeren tijdig uit het criminele circuit te halen. Ook rekenen we op de steun van ouders en scholen om zo deze jongeren te beschermen.”

 

Sinds het begin van dit jaar zijn er in totaal 15 drugsdealers in de leeftijd van 18 tot 24 jaar aangehouden in Amersfoort. Meerdere verdachten zitten nog steeds vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.