Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 juni 2021, 18:06

Personenauto raakt van de Utrechtseweg in Amersfoort en botst frontaal tegen boom

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:48 uur

AMERSFOORT – Maandagmiddag 7 juni rond 16.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Utrechtseweg – N237 in Amersfoort. Een personenauto is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gebotst.

 

De bestuurder van de personenauto is door omstanders geholpen, totdat de ambulancedienst de hulp overnam. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De brokstukken van het voertuig liggen verspreid over de weg. Een bergingsbedrijf heeft auto van de boom gehaald en meegenomen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.