Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 juni 2021, 4:24

Flatwoning in Amersfoort onbewoonbaar na uitslaande brand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:48 uur

AMERSFOORT – In de nacht van maandag op dinsdag 8 juni rond 2.30 uur is brand ontstaan in een flatwoning aan de Valkenhorst in Amersfoort. Bij aankomst van de eerste brandweer-eenheden kwamen uit de ramen van de woning grote vlammen. Gelukkig konden de bewoners de flatwoning op tijd verlaten. Omdat de brand een tijd uitslaand was en het in een flat betrof schaalde de brandweer op naar het sein ‘grote brand’.

 

Eén persoon is door ambulancepersoneel gecontroleerd vanwege rookinhalatie. De brandweer heeft uit de woning een kat kunnen redden en heeft die teruggebracht naar de eigenaar. Ook hadden ze de bovenliggende flatwoning ontruimd.

 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Door de grote schade aan water en roet konden de bewoners niet meer na de brand terug in de flatwoning. Salvage werd voor de bewoners ingeschakeld voor de incidentenafhandeling. Na afloop van het incident heeft de brandweer meerdere woningen geventileerd en gecontroleerd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.