Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 02 juli 2021, 16:45

Terrassen in het weekend een uur langer open bij mooi weer

Laatst bijgewerkt: zondag 13:48 uur

AMERSFOORT – Op vrijdag- en zaterdagavonden in de periode tot 30 september hebben horecaondernemers in de binnenstad – inclusief het Eemplein en Oliemolenkwartier – bij een temperatuur van 25 graden of hoger de mogelijkheid om hun terras een uur langer open te houden (tot 2.00 uur).

 

De 25-graden-plusregeling geldt uitsluitend voor terrassen in de binnenstad inclusief Eemhaven/Oliemolenkwartier van Amersfoort.

 

Overlast
Het is niet toegestaan muziek vanuit het horecabedrijf op het terras ten gehore te brengen. Bij overmatige overlast of verstoring van de openbare orde kan de politie het terras onmiddellijk sluiten. Onder overmatige overlast wordt niet verstaan het normale geluid dat pratende terrasbezoekers produceren, maar wel schreeuwen, het laten draaien van motoren etc.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.