Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 09 juli 2021, 17:03

Stadsoorkonde voor Voetbalvereniging Hooglanderveen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:48 uur

HOOGLANDERVEEN – Op donderdag 8 juli 2021 heeft burgemeester Lucas Bolsius een Stadsoorkonde uitgereikt aan Voetbalvereniging Hooglanderveen. De club ontving de Stadsoorkonde tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan.

Voetbalvereniging Hooglanderveen is een betrokken, sportieve en gastvrije vereniging. Op 17 juni 2021 bestond de vereniging 75 jaar. Herman Mossink, Eef Mulder en Willem Tomassen waren de grondleggers van de voetbalvereniging.

 

Op de huidige locatie aan de Willem Tomassenlaan is de club snel gegroeid van 450 leden naar bijna 1500 leden. Ondanks de snelle groei is de vereniging zich blijven ontwikkelen. Zowel sportief met oog voor ontwikkeling op ieders niveau, als maatschappelijk in diverse projecten met de buurt. De vrijwilligers zijn van grote waarde voor de vereniging.

 

Voetbalvereniging Hoogland slaagt erin voetbalspelers en voetballiefhebbers uit de regio voor langere tijd aan zich te binden. Het college van B&W heeft grote waardering voor hun bijdrage aan de voetbalsport en daarmee aan de sportieve identiteit van Amersfoort en Hooglanderveen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.