Redactie — algemeen38 reactie(s) — vr 22 oktober 2021, 3:25

Poll: Iemand die zich niet wil laten vaccineren heeft toch recht op dezelfde zorg

NEDERLAND – De basisregel van zorg verlenen is dat je iedereen helpt. Als iemand hulp nodig heeft ga je je niet eerst afvragen hoe het komt dat die persoon ziek is geworden.

Maar als jouw operatie uitgesteld moet worden omdat de IC-bedden bezet zijn door patiënten met COVID-19, wat misschien voorkomen had kunnen worden met een vaccinatie, dan denk je daar misschien anders over.

‘Met een vaccin hadden we dat bed vrij kunnen houden’

Verzorgen van ongevaccineerden geeft spanning op de ic. Het resulteert in een discussie die meer en meer gaat verharden. Wat is jouw mening?

Iemand die zich niet wil laten vaccineren heeft toch recht op dezelfde zorg
  • Eens 95%, 2890 stemmen
    2890 stemmen 95%
    2890 stemmen - 95% van alle stemmen
  • Oneens 5%, 162 stemmen
    162 stemmen 5%
    162 stemmen - 5% van alle stemmen
Totaal aantal stemmen: 3052
21 oktober 2021 - 23 oktober 2021
De poll is beëindigd
0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Reacties

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Esther Scheuter
Esther Scheuter (@guest_18)
Offline
1 maand geleden

Een roker krijgt toch ook gewoon de zorg die hij of zij nodig heeft. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Nee hoor stoppen met deze 2 deling. Iedereen is gelijk.

Caroline
Caroline (@guest_19)
Offline
1 maand geleden

Als je levenslang een ongezonde leefstijl hebt, met roken, drinken of vraatzucht heb je toch ook net zoveel recht op een plek als die fietser die door een auto geschept is? Waarom dan verschil maken tussen wel en niet gevaccineerd? Dat vind ik onethisch!

Willem
Willem (@guest_20)
Offline
1 maand geleden

Iemand die alcohol drinkt, rookt en slechte eetgewoonten heeft krijgt toch ook de zorg die hij/zij nodig heeft? Wat een bizarre discussie!

Carla
Carla (@guest_21)
Offline
1 maand geleden

Stop deze tweedeling door er niet aan mee te doen.
Alle mensen hebben recht op zorg.

Lelij
Lelij (@guest_22)
Offline
1 maand geleden

Als je ongezond leeft en je wordt ziek heb je dan recht op dezelfde zorg? Als je straalbezopen tegen een boom aan rijdt en je moet naar het ziekenhuis heb je dan recht op dezelfde zorg?

Joyce
Joyce (@guest_23)
Offline
1 maand geleden

Wat vind ik?
Dat er absoluut geen verschil mag zijn voor een gevaxte of ongevaxte.

Michel Banen
Michel Banen (@guest_24)
Offline
1 maand geleden

Wat een Nazistische stelling. Zoveel mensen die een risicovol beroep hebben, ongezond leven en dan zou een ongevaccineerde het hebben gedaan en de zorg belasten ? Dat terwijl de zorg kapot is gemaakt en dáárom snel overbelast is.

Dit soort stellenen überhaupt voorleggen is bijna misdadig en gevaarlijk.

Wim Tuijl
Wim Tuijl (@guest_25)
Offline
1 maand geleden

Verslaafden aan alcohol, nicotine en drugs ontvangen onvoorwaardelijk medische zorg. Uit solidariteit met diegenen die daartoe zelf niet bij machte zijn. Iemand die zich niet wil laten injecteren (vaccineren is foutief woord omdat er géén sprake van enig vaccin tegen enig virus is) is zich bewust van de inhoud van het injectieserum, t.w. *Spike Proteïne*, *Grafeenoxide* en * Antilichamen* die op zich giftig zijn. De injectie is dan ook een medisch experiment en komt de facto neer op GENOMEN-Therapie. Het veroorzaakt bloedstolsels (trombose) in alle organen, waardoor ons Immuunsysteem buiten werking wordt gesteld. Deze medische achtergrond (INFORMED CONSENT) wordt door de Overheid frauduleus verzwegen en niet geregistreerd door LAREB (Dr Agnes Kant) Meldingen van blijvende injectie-letsels en sterfte die gedaan zijn aan @bpoc2020 en door @bpoc2020 alsnog aan LAREB werden aangeboden, werden door het LAREB geweigerd. Beter bewijs voor OverheidsFRAUDE is niet denkbaar.

Vrijmetselaars beleggingsmaatschappij BLACK ROCK gaf aan @BillGates de opdracht “Depopulatie via Vaccinatie”. De opdracht werd oorspronkelijk door de Verenigde Naties opgel;egd.

Tegen deze motiveringsachtergrond is een GENOCIDE-injectie-weigeraar meer dan voldoende gerechtvaardigd

R. Faber
R. Faber (@guest_26)
Offline
1 maand geleden

Jullie moeten verboden en aangeklaagd worden door dit soort uitspraken. Dis is nl pure discriminatie!

Asma
Asma (@guest_27)
Offline
1 maand geleden

De stelling/Poll die hierboven gedaan wordt is schokkender dan de “beelden op T.V.” .dat deze gedachtegang nederland heeft bereikt óók schokkend .. eenieder, Alles wat Ademt en Leeft heeft recht op zorg,respect en oprechte behandeling en men moet veilig mogen zijn van het kwaad en schadelijkheden … een weigeraar is géén misdadiger !! blijf van de ouderen , de zwakkeren , de weigeraars , de zwangeren , de newborns, de kleuters ,de kinderen, de peuters èn de pubers en volwassenen Áf met 24/7/365 nonstop deze waanxin door de strot te duwen … en dat red-flaggen van mensen die reageren en voor menselijkheid en compassie stemmen is schandalig …

roeland
roeland (@guest_28)
Offline
1 maand geleden

iedereen betaalt gewoon de premie dus iedereen heeft recht op zorg.

John
John (@guest_29)
Offline
1 maand geleden

Generaliserende kut poll

Helma
Helma (@guest_30)
Offline
1 maand geleden

Als je gaat skiën en een been breekt word je toch ook geholpen

Helma
Helma (@guest_31)
Offline
1 maand geleden

Schrijf eens een artikel over de afbraak van de zorg. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-35766-2.html

peter schols
peter schols (@guest_32)
Offline
1 maand geleden
Laatst bewerkt op 1 maand geleden door peter schols
Laad Klep
Laad Klep (@10225703269839315)
Offline
Member
1 maand geleden

ik

Spoiler
heb gewoon het zelfde betaald als gevaccineerden en dan zouden ze me weigeren ?
als dat gebeurt betaal ik geen zorgpremie meer en klaag ze aan dat ik voorgaande geld ook terug wil zijn ze helemaal gek geworden die ziekenhuizen moeten niet zeuren die krijgen goed betaald ze moeten gewoon hun werk doen dan als maar lopen drammen dan hadden ze maar een vak moeten leren kom nou

Wendy
Wendy (@guest_45)
Offline
Antwoord aan  Laad Klep
1 maand geleden

Precies, en de afbraak van de zorg heeft heen hond het over. Raar dat in die twee jaar de zorg is afgeschaald en dat er wel plus minus 40 miljoen naar de boas gaat

https://twitter.com/coco_riga
https://twitter.com/coco_riga (@guest_35)
Offline
1 maand geleden

Een ongevaccineerde heeft net zoveel kans besmet te raken en ziek te worden als een gevaccineerd iemand. Vaccineren voegt voor 99% van de bevolking volstrekt niets toe. Je neemt of loopt dus nadrukkelijk GEEN extra risico met jezelf of anderen door je niet te laten vaccineren.

Daarom is het ook volkomen fout om niet-vaccineren te vergelijken met zaken, zoals buitensporig drinken, roken, eten, gevaarlijke sporten, enz. waarbij er wel een reëel risico bestaat op nadelige gevolgen.

Het is mede daarom, even afgezien van het feit dat gezondheidszorg een grondrecht is die zonder aanzien des persoons verstrekt dient te worden, helemaal van de zotte om op basis van de vaccinatie status zorg te onthouden of toe te kennen.

Renate
Renate (@guest_36)
Offline
1 maand geleden

Ga eens uitzoeken in hoeverre de zorg wordt overbelast door mensen met vaccinatie schade!!!

Evi
Evi (@guest_37)
Offline
1 maand geleden

Dat jullie daar sowieso een poll voor aanmaken is eigenlijk al te ziek voor woorden.

Bennet
Bennet (@guest_38)
Offline
1 maand geleden

Een skieer met een gebroken been maar niet meer gipsen? Een voetballer met een meniscus maar niet meer opereren? Een autoongeval waarbij iemand geen gordel droeg, maar niet meer helpen? Iemand maar niet meer redden na een mislukte zelfmoord?

want ja.. de druk op de zorg…

En een patient met klachten na vaccinatie? Mag die wel met zijn klachten bij een doktor of ziekenhuis terecht? Was toch eigen keuze?

gevaarlijke slippery slope….

john
john (@guest_39)
Offline
1 maand geleden

als niet gevaccineerden geen zorg meer mogen hoeven ze ook geen premie te betalen maar we gaan drugs gebruikers alchoholisten mensen met kanker door stug door roken en mensen die een ongeluk krigen of veroorzaken toch ook geen medische zorg onthouden

Odile Roossien
Odile Roossien (@guest_40)
Offline
1 maand geleden

Het zou niet eens een onderwerp moeten zijn. Doe normaal.❤️

Stella
Stella (@guest_41)
Offline
1 maand geleden

Ik leef zeer bewust. Mijn gezondheid is mijn ALLES. Ik heb dan ook zeer bewust gekozen mijn niet te laten injecteren met graphene-oxide ,zie staatscourant 30-3-2020) en levend geaborteerde baby-cellen.

Dit is GEEN vaccin, het is gen-therapie. Ik walg van de constante stroom van leugens van Lugo Mengele de Jonge.

Radicaalgedragkweektradicaalgesrag
Radicaalgedragkweektradicaalgesrag (@guest_42)
Offline
1 maand geleden

Beschamend dat dit vraagstuk geopperd wordt. Haal dit weg!!

Henny
Henny (@guest_43)
Offline
1 maand geleden

De knop doet het niet, dus kan ik niet stemmen. Ik vind dat IEDEREEN het recht heeft op zorg! Medische apartheid kan en mag niet in een ‘democratisch’ land, dat gaat geheel tegen ons geboorterecht in!

Wendy
Wendy (@guest_44)
Offline
1 maand geleden

Iedereen heeft recht op zorg. Ik zeur toch ook niet over mensen die het experimenteel vaccin nemen en in het ziekenhuis terecht komen

Rayana
Rayana (@guest_46)
Offline
1 maand geleden

Dus iemand die suikerziekte heeft en toch suiker eet (zit in 90% van ons voedsel in de supermarkt) mag dan geen zorg meer?? Iemand die obese is krijgt geen zorg want hij die persoon heeft zichzelf zo dik gevreten? Iemand die rookt krijgt geen zorg meer want dat is een keuze net als met alchohol….

Als men iets moet voordat men iets mag … is het geen keuze en geen vrijheid!!!!!! De enigen die de mensen moeten uitsluiten, zijn degenen die keuze vrijheid weghalen en liegen!!!!!!!!!!! Zoals het zogenaamde demissionair kabinet die gewoon de route van de WEF volgen!!!!!!!!! Code van Neurenberg .. resolutie 2361 van de Hoge Raad van Europa !!!!!!!!! Weg met die killer spuit!!!!!!!!

Pannekoek
Pannekoek (@guest_47)
Offline
1 maand geleden

Nee, ook niet met die prik kan je het bed vrij houden. Het is eerder net even andersom. Kap met polarisatie, kap met propaganda en indoctrinatie. Ik ga vanaf nu iedere “journalist” die dit promoot een aangifte aan de broek hangen. Groetjes

Joke Vermanen
Joke Vermanen (@guest_48)
Offline
1 maand geleden

Iemand die te hard gereden heeft mag ook gewoon op de ic, iemand die ongezond gegeten heeft ook, en ga zo maar door.
Artsen leggen toch een eed af?

Ikke
Ikke (@guest_49)
Offline
1 maand geleden

Men kiest er voor. De zin moet zijn : iemand die kiest om zich …. Het is een keuze. Zelfbeschikkingsrecht is een universele mensenrecht. Basisrecht

Alexandra Knijnenburg
Alexandra Knijnenburg (@guest_50)
Offline
1 maand geleden

Onzin, vooral ongezonde mensen met overgewicht en onderliggende ziekte krijgen Covid. Ook vaccin zal ze niet gezond maken. 1) door vaccinatie kom je niet van je overgewicht af, het helpt je niet bij stoppen met roken, het verminderd niet de risico’s van roken of overgewicht, het helpt je niet met stoppen met en drinken en 2) zorgt er ook niet voor dat je gezonder gaat eten en leven nee het geeft je de illusie dat je niets hoeft te veranderen want je bent zogrnaamd beschermd tegen Covid. Dus totale schijnveiligheid.

Yessa
Yessa (@guest_51)
Offline
1 maand geleden

Het tekort aan ic bedden is doelbewust gecreëerd. Dit gaat niet over een virus. Dit gaat over de neofascistische ontwikkeling om meer controle over de bevolking te krijgen. Bv met een QR met een verhandelbaar Europees electronisch medisch dossier. Waaraan gekoppeld het dna profiel en veel andere persoonlijke informatie. Later zullen banken er ook aan gekoppeld worden. Een inwoner kan straks zonder die vermaledijde QR niets meer kopen en verkopen. Want cash geld willen ze ook uitfaseren. Het moet worden stopgezet en snel ook.

Silvia
Silvia (@guest_52)
Offline
1 maand geleden

Ik vind het om te beginnen al uiterst kwalijk om dit soort pollen te lanceren dit polariseert meteen. Het zou niet eens een issue mogen zijn voor niemand niet. IEDEREEN heeft recht op zorg!

Bram
Bram (@guest_53)
Offline
1 maand geleden

Wat is nou gezonder, de rokende, zuipende aan obesitas lijdende gevaccineerde of de sportende gezonde etende ongevaccineerde? Er zal een hoop tussenin zitten, maar het lijkt tegenwoordig wel alsof zo’n prikje het enige is wat een mens gezond kan houden. Ik ben er heilig van overtuigd dat een gezonde leefstijl en de goede voedingsstoffen praktisch alle ziekten buiten de deur houden of in ieder geval de impact ervan verlagen.

J. Tjabbes
J. Tjabbes (@guest_54)
Offline
1 maand geleden

Massahypnose leidt tot veel ellende.

Freddy
Freddy (@guest_55)
Offline
1 maand geleden

Als we uitsluiting krijgen van 1 doelgroep kan ik nog wel meer doelgroepen maken dan mag niemand meer zorg krijgen dus slecht idee respecteer elkaar iedereen leeft zijn eigen leven en dat mag gelukkig.

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons