Logo 112Amersfoort

Protesterende boeren stichten brand langs de A30 en de A1, rook in wijde omtrek te zien
Redactie overig 0 reactie(s) do 04 augustus 2022, 22:22

Protesterende boeren stichten brand langs de A30 en de A1, rook in wijde omtrek te zien

Laatst bijgewerkt: vrijdag 02:21 uur
REGIO – Op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn ter hoogte van Terschuur, staan een groep boeren met hun trekkers, ook hebben ze een grote stapel afval in brand gestoken. De brandweer en politie zijn ter plaatse. De brand is geblust door twee jonge, toekomstige boeren uit Zwartebroek met hulp van de brandweer.

Snelweg A30

Ook langs snelweg A30 tussen Barneveld en Lunteren hebben demonstrerende boeren donderdagavond een groot vuur gemaakt. De rook is in de wijde omtrek te zien en trekt over de snelweg. Een politiehelikopter hangt boven de plek van de brand. De boeren hadden een giertank gevuld met water klaarstaan in geval van uitbreiding van het vuur.

De politie staat op afstand met meerdere wagens op de snelweg. Op de Brinkhofweg, parallel aan de A30, staan ongeveer honderd protesterende boeren.

Locatie

112 Melding

0900690 21:12:13 04-08-22 GROUP P 2 BGM-03 BR afval A1 Re 52,5 Terschuur 071531 Blusgroep spoed Zwartebroek Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.