Logo 112Amersfoort

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 17 november 2023, 2:37

Ravage op de Rondweg-Noord in Amersfoort na aanrijding; één gewonde

Laatst bijgewerkt: woensdag 22 nov 2023 om 16:37 uur

AMERSFOORT – Donderdagavond 16 november om 23:10 uur heeft opnieuw een ongeval plaatsgevonden op de Rondweg-Noord in Amersfoort. 

Op het kruispunt ter hoogte van de Bergpas ging het goed mis. Door onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in botsing op het kruispunt. Vermoedelijk is één van de twee door het rode verkeerslicht gereden. Alle betrokkenen werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd op hun verwondingen waarna één slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. 

De schade is enorm. Bij één voertuig is zelfs het gehele wiel met ophanging losgeraakt. Het wegdek ligt bezaaid met glas en brokstukken. Een berger is ter plaatse om de voertuigen te bergen. 

Een deel van het kruispunt was afgesloten geweest gedurende de afhandeling. Rond 00.30 uur was de weg weer vrij. 

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

112 Melding

23:11:57 16-11-23 Aanrijding letsel Rondweg-Noord Amersfoort Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.