Logo 112Amersfoort

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 09 juni 2022, 10:54

Sluiting woning aan de Lijsterstraat in Amersfoort vanwege illegale prostitutie

Laatst bijgewerkt: donderdag 9 jun 2022 om 17:01 uur

AMERSFOORT – De burgemeester heeft woensdag 8 juni 2022 een woning aan de Lijsterstraat in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie. Handhavers en politie controleerden de woning na (anonieme) meldingen. Bij deze controle bleek er inderdaad sprake te zijn van illegale prostitutie. Hierop heeft de burgemeester de woning nog op dezelfde dag laten sluiten.

De woning werd niet regulier bewoond, maar ingezet als prostitutiepand. Bij de controle bleken er 3 sekswerkers aanwezig te zijn in de woning. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De eigenaar van het pand was niet aanwezig. Op last van burgemeester Lucas Bolsius is de woning per direct gesloten.

Een pand waar illegale prostitutie of seksuele uitbuiting plaatsvindt zijn te herkennen aan veel aanloop van bezoekers die maar kort verblijven in de woning. Ook bij dit adres was er sprake van dergelijke signalen, waarop er melding is gemaakt bij M. (Meld Misdaad Anoniem).

Signaleren en melden!

Signalen van buurtbewoners zijn bij de aanpak van criminaliteit zeer belangrijk. In dit geval waren meldingen van buurtbewoners aanleiding voor de controle. U kent de buurt als de beste en u heeft snel in de gaten of iets verdacht is.

Ziet u verontrustende, vreemde zaken? Meld het bij de politie. Bel 112 als elke seconde telt en bij geen spoed 0900-8844. Anoniem doorgeven kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.