Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 06 december 2021, 16:45

Straatrovers in Amersfoort gaan ervandoor in blauwe brommobiel, politie zoekt getuigen

AMERSFOORT – Een man is vrijdagnacht van zijn spullen beroofd in de omgeving van de Rustenburgerweg en de Dominee Rijperstraat. De twee verdachten gingen er vandoor in een opvallend vervoersmiddel: een blauwe brommobiel die nogal wat lawaai maakte. We zijn op zoek naar getuigen die meer weten over deze brommobiel en wie hier mogelijk in rijden.

Twee mannen waren op de fiets naar huis in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december. Ze namen een weg vanaf rotonde de Stier tot in Rustenburg. Maar voordat zij op hun bestemming aankwamen, stopte er een blauwe brommobiel met twee mannen erin. Beiden droegen een bivakmuts over hun hoofd.

Één van de twee fietsers werd door de mannen beroofd. De verdachten gingen er vervolgens weer vandoor in hun luidruchtige wagentje. Mogelijk zijn zij voor, tijdens of na de beroving nog ergens gezien. Dit gebeurde allemaal tussen 2.00 en 2.20 uur ’s nachts, in de buurt van de kruising Rustenburgerweg en de Dominee Rijperstraat.

Weet u meer?
Hebt u iets gezien van de beroving of iets gehoord over wat er die nacht gebeurd is? Of herkent u de omschrijving van de brommobiel en weet u wie daar weleens in rijdt? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons