Drugshandel XTC
Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 17 augustus 2022, 18:59

Twee woningen in Amersfoort gesloten na drugsvondst

Laatste update: 5 maanden geleden

AMERSFOORT – Op last van de burgemeester werden woensdagmiddag 17 augustus twee woningen in Amersfoort gesloten. Het gaat om woningen aan de Curaçaolaan in het Bergkwartier en de Crocusstraat in het Soesterkwartier. In beide woningen was er sprake van overtreding van de Opiumwet.

In de woningen werden handelshoeveelheden drugs aangetroffen en er was sprake van drugshandel vanuit de woning. Dit is niet alleen een overtreding op de Opiumwet. Drugshandel zorgt voor overlast en een gevaarlijke leefomgeving voor de mensen die in de buurt wonen. Reden voor burgemeester Lucas Bolsius om beide woningen tijdelijk te sluiten.

Voor een periode van drie maanden mag niemand deze woningen betreden. De sluiting is erop gericht om verdere aantasting van het woon- en leefklimaat in de directe omgeving te voorkomen. Zodra de woningen weer op de juiste manier in gebruik genomen kunnen worden, wordt de sluiting opgeheven.

Signaleren en melden!

Signalen van buurtbewoners zijn bij de aanpak van criminaliteit zeer belangrijk. Ook in deze situaties kon Gemeente Amersfoort handelen dankzij (anonieme) meldingen uit de buurt. Buurtbewoners kennen hun omgeving het beste. Daarom is het belangrijk om verontrustende, vreemde zaken te melden bij de politie. Anoniem melden kan ook bij Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.