Redactie overig 0 reactie(s) za 30 april 2022, 19:23

Verdachte situatie bij woning Laakboulevard Amersfoort, politie zoekt getuigen

Laatste update: 9 maanden geleden

AMERSFOORT – In de vroege ochtend van zaterdagmorgen 30 april 2022 heeft zich een verdachte situatie voorgedaan in de omgeving van de Laakboulevard. Drie verdachte personen hebben zich bij een woning begeven en daar aangebeld en aangeklopt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar deze drie personen.

Wat gebeurde er?
Rond 02.30 uur reageert een bewoner van een woning op een verdacht geluid. Hij kijkt via zijn bel door de camera heen en ziet drie personen de tuin inlopen. Een van deze personen heeft een jas aan, waarmee hij zich voordoet als een bezorger van eten. De andere twee personen staan aan de rand van de woning, nog net zichtbaar in beeld. Zij dragen donkere kleding en gezichtsbedekking.

Iets gezien? Tips?
Waarschijnlijk zijn deze drie personen gestoord door buurtbewoners. De politie is op zoek naar mensen die rond dit tijdstip verdachte personen hebben gezien in de omgeving van de Laakboulevard, tussen de rotondes van de Grenspolder en het winkelcentrum. Mogelijk hebben deze personen zich ook begeven in de omgeving van de Oud Veenweg.

Heeft u rond dit tijdstip iets verdachts gezien? Heeft u mogelijk camerabeelden of andere beelden? De recherche komt dan graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft kunt u bellen met Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.