Redactie partnerbijdrage 0 reactie(s) di 31 mei 2022, 6:44

Weigeren verzekeringsmaatschappijen jou te verzekeren?

Laatste update: 8 maanden geleden

Misschien ben jij degene die één of meerdere keren op de pagina van 112Amersfoort heeft gestaan. Soms is het domme pech dat je bij een verkeersongeval betrokken raakt. Het hoeft niet eens jouw schuld te zijn dat er schade is ontstaan, er zijn namelijk ook in Amersfoort veel beginnende chauffeurs op de weg die wel eens een steekje laten vallen. Ben je echter van een auto afhankelijk voor je werk, en weigert je verzekeringsmaatschappij jouw auto nog te verzekeren dan kun je flink in de problemen komen. Kun je dan helemaal nergens meer terecht? Zeker niet, er is zelfs voor frequente schaderijders een verzekeringsmaatschappij die nog mogelijkheden biedt.

Naast personen die veel schade hebben gereden, zijn er ook nog andere categoriën rijders die maar moeilijk aan een passende verzekering komen. De standaard wa-verzekering blijkt voor sommige groepen niet meer geschikt omdat ze op één of andere wijze in de problemen zijn geraakt. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan mensen die een achterstand hebben met de premiebetaling, strafrechtelijk zijn veroordeeld, een rijontzegging hebben gehad of fraude hebben gepleegd.

Noodzakelijk vervoer
Heb je één van voorgaande feiten gepleegd, en ben je enorm afhankelijk van je auto als vervoersmiddel om naar je werk te komen, dan kan dat je baan op het spel zetten. Om deze groep bestuurders toch een kans te geven aan het maatschappelijk verkeer deel te nemen en mobiliteit te garanderen is er De Vereende. De Vereende is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Een verzekering die dus uitermate geschikt is als verzekeraars afhaken.

Uitkomst
Ben je verder voor je werknemer een gewaardeerde en zeer ervaren kracht, dan zul je niet zomaar aan de kant gezet worden. Iedereen verdient namelijk een tweede of derde kans om te laten zien dat hij of zij een van goede intentie is om zijn of haar leven te beteren. Wil je dus alsnog kans maken op bijvoorbeeld een autoverzekering bij De Vereende dan zul je wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Deze zijn echter strenger dan bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. Waar moet je dan zoal rekening mee houden als je voor zo’n speciale verzekering in aanmerking wilt komen. En eindelijk eens GeenNee.nl wilt horen.

Waar je bij een reguliere verzekering meteen gedekt bent daar geldt bijvoorbeeld bij De Vereende dat je de premie minimaal drie maanden vooruit moet betalen, ook bij maandelijkse betalingen. Een andere voorwaarde is dat de verzekering pas ingaat na ontvangst van de eerste premie en bij een ondertekend aanvraagformulier. Het kan ook zijn dat je een waarborgsom moet betalen. Heb je tot het einde van de verzekering geen schade gehad dan krijg je dit bedrag in z’n geheel weer teruggestort. 

Ben je dus wel één of meerder keren met een schade op een 112-site terecht gekomen ga dan niet bij voorbaat bij de pakken neer zitten. Er is dus weldegelijk een mogelijkheid om als automobilist die meerdere keren bij een ongeluk betrokken is geweest een passende verzekering af te sluiten. Zo kun je weer veilig op weg naar de voor jou zo belangrijke met inkomsten voor je levensonderhoud.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.